Club Super3

Home » Ofertes » Club Super3
Club Super3 Catalunya

Club Super3 – aniversari

Hola Súper! Fas anys i has rebut la invitació del Club Super3 a la superactivitat del Zoo del Pirineu?

Per molts i bons anys!

Vine a gaudir del teu súper-regal d’aniversari. Tens tot un mes per visitar-nos i conèixer tots els animals que viuen al nostre parc. T’estem esperant!

Fins aviat!

Qui som?

El Zoo del Pirineu és un refugi d’animals salvatges. Ens trobem a Catalunya, a prop de les pistes d’esquí del Port del Comte. Pots conèixer-nos millor a la pàgina Zoo del Pirineu.

Què inclou la invitació del Club Super3?

Com pots aconseguir la teva Súper-entrada?

Demana als teus pares que comprin les entrades a la nostra web.

Com comprar les entrades amb la invitació del Club Super3?

Descarrega la guia pels teus pares.

Guia per comprar les entrades amb la invitació del Club Super3

Com comprar les entrades amb invitació del Carnet Super3.

1- Entra a la venda d’entrades en línia
2- Tria la data de la teva Súper-Visita

3- Al «Control d’aforament» posa el total de persones que vindreu al zoo. Amb la Súper-Invitació posa una o dues «Entrades gratuïtes», depenent si vens sol o amb l’acompanyant.

4- Automàticament es despleguen les activitats. Tria la «Visita guiada» i l’«Exhibició de vol» en l’horari que vulguis. Posa el número de participants.

5- Fes clic al botó verd amb el preu final i paga les entrades.

6- Les entrades t’arribaran per correu electrònic.

7- El dia de la vostra visita ensenyaràs la confirmació de compra, el teu carnet Super3 i la invitació del Club Super3 a la taquilla del zoo.

Per cert: també pots participar en altres activitats del Zoo del Pirineu que no estan incloses en la invitació. En aquest cas, però, hauràs de pagar el preu regular.

Quan els pares compren les entrades poden afegir al Control d’aforament «Entrades nens» i després comprar les activitats complementàries que vulguis.

Condicions

  • L’oferta és vàlida només amb una invitació explícita del Club Super3.
  • Tens 1 mes des del dia del teu aniversari per aprofitar les entrades gratuïtes.
  • L’amic o amiga que convides pot tenir com a molt de 14 anys.
  • Per fer servir la invitació del Carnet Super3, hauràs d’anar acompanyat d’un adult que faci la mateixa activitat que tu.
  • A la taquilla del zoo hauràs d’ensenyar el carnet del Club Super3 i la invitació.
  • La invitació no és acumulable amb altres promocions. Per tant els teus pares hauran de triar quin descompte els sortirà més a compte. Per exemple: si entreu gratuïtament amb la invitació del Club Super3 no podeu aplicar al mateix temps un descompte per família nombrosa.

Si us plau, tingues en compte que al Zoo del Pirineu rescatem animals salvatges. En el cas que no puguin tornar mai més a la natura cuidem d’ells de per vida. No rebem cap ajuda econòmica de l’administració. Conseqüentment, són exclusivament les entrades dels nostres visitants que asseguren el futur dels animals dels quals cuidem.

Oferta Club Super3

Fins aviat Súper! Vine a visitar-nos i a gaudir de la natura. T’encantarà! Coneixeràs molts animals del nostre país i t’ho passaràs súper-bé!