Compra d’entrades amb descompte per discapacitat

Home » Ofertes » Discapacitat » Compra d’entrades amb descompte per discapacitat

Guia fàcil sobre com aplicar el Codi de descompte pels visitants amb discapacitat

Exemple d’aplicar un descompte d’una família de 2 pares i 2 fills on el pare pateix una discapacitat del 75%. La família decideix participar només a l’Exhibició de vol d’aus rapinyaires. Tot el procés de la compra funciona igual si la família volgués participar en 2 o més activitats. Simplement afegiries més activitats en el moment de comprar les entrades.

1. Entra a la pàgina de compra.

Pàgina de compra

2. Selecciona la data de la teva visita.

3. S’obre la pàgina amb el «Control d’aforament». Com primer compra les entrades per la persona amb discapacitat. Per tant seguint l’exemple es posa 1 entrada d’adult.

4. Apareix una barra gris a la dreta que et permet baixar per la pantalla i veure i triar totes les activitats en les qual vulguis participar.

5. A la casella blanca amb el text «Codi Descompte» posa el codi D75 (ja que el pare en la família del nostre exemple pateix una discapacitat del 75%. Si patís una discapacitat del 60% hauries de posar D50.)

6. Baixa a la pantalla fins que trobis l’activitat «Exhibició de vol». Posa un adult i veuràs que a la casella verda apareix directament el preu reduït. (Preu normal 7€, amb un 50% de descompte = 3,50€). Fes clic al botó verd «Comprar».

7. Entra al Carret de compra i comprova que les dades siguin correctes. 1 adult al Control d’aforament i 1 adult a l’Exhibició de vol per 3,50€. Si les dades no coincideixen vol dir que has fet diversos intents. En aquest cas buida el Carret i torna a començar de nou. Si tot està correcte fes clic al botó blau «Continua comprant».

8. Torna a la pàgina de compra i al «Control d’aforament» selecciona les entrades per la resta de la família. Seguint amb el nostre exemple: 1 adult i 2 nens.

9. Baixa la pantalla per triar les entrades a l’Exhibició de vol per la resta de la família. Al botó verd de «Comprar» apareix el preu de 17€ (1 adult 7€ + 2 nens 2×5€ = 17€). Fes clic al botó verd «Comprar».

10. Torna al Carret. Veuràs que s’han afegit les entrades per 1 adult i 2 nens. Posa les dades correctes a les caselles de email i telèfon i confirma que no ets un robot. Dona-li al botó verd «Finalitzar la compra» i entra a la pàgina del banc per procedir amb el pagament.

Una vegada fet el pagament t’arribarà per correu electrònic la confirmació de la compra. El dia de la visita ensenyaràs la confirmació de la compra i el carnet que justifiqui el descompte de discapacitat a la taquilla del parc.