Tarifes

Home » Tarifes
Tarifes zoo del Pirineu

Presta atenció perquè les tarifes per visitar el Zoo del Pirineu són una mica diferents del que estàs acostumat.

El parc no es pot visitar per lliure (vol dir sense acompanyament del guia) i per tant no es paga una entrada general.

Llavors l’entrada al zoo és gratuïta?

No. El Zoo del Pirineu ofereix diverses activitats durant tot el dia. Cada visitant tria les activitats en les quals vol participar i només paga per aquestes activitats.

El nostre parc rep una gran varietat de visitants. D’aquesta manera assegurem que cadascú de vosaltres pugui organitzar la seva visita segons els seus interessos.

Tipus de tarifes

Hi ha dos tipus de tarifes. El preu de la compra en línia (tarifa econòmica) i el preu de la compra a taquilla (tarifa més cara). La raó per aquesta diferència és que volem evitar que et quedis sense fer les activitats que volies si vens sense reserva i no queden places.

I no ens mentirem: la diferència de preu és tan important que et compensarà fer aquest petit esforç i comprar les entrades per la web.

Tarifes 2021-2022 del Zoo del Pirineu

Tarifes segons l’edat

Hi ha 3 franges:

 • Adults (13-77 anys)
 • Nens (3-12 anys)
 • Gratuïtes
  • Infants 0-2 anys
  • Sèniors de més de 78 anys
  • Ofertes especials
  • Beneficiaris de vals regal

Si una persona té una entrada gratuïta és important que també compri les entrades (li sortirà a 0€, òbviament). Però d’aquesta manera es reserven les seves places en les activitats.

Diferència entre Preu per persona i Preu per grup

Preu per persona

Les activitats on poden participar visitants de famílies diferents tenen un preu per persona. És a dir, és la variant típica que coneixem de tota la vida.

Per exemple: En Joan vol visitar el zoo amb la seva parella i amb la família de la seva germana, la qual té un infant d’1 any. Decideixen participar en la visita guiada. Doncs en Joan comprarà 4 entrades per adults i 1 entrada gratuïta.

Preu per grup

Però atenció! Al Zoo del Pirineu també pots gaudir d’experiències exclusives, al 100% personalitzades. Aquestes experiències tenen un preu per grup. A la venda estan limitades a 1 entrada per experiència, tot i que hi poden participar un màxim de 5 persones.

Per què ho fem tan complicat?

D’aquesta manera una família, una parella o una persona tindrà tota l’experiència reservada per a ells. No hi pot participar cap altre visitant que no formi part del seu grup.

Com funciona a la pràctica? En Joan de l’exemple anterior decideix que tots participaran també en l’Experiència animal. Llavors afegeix a la compra 1 entrada per a Experiència animal (no hi ha més disponibilitat). Amb aquesta entrada hi participaran tots: els 4 adults i 1 infant.

Control d’aforament

La primera cosa que et xocarà quan compris les entrades en línia és la pestanya de «Control d’aforament». Simplement posa el total de persones que vindreu a visitar-nos (nombre d’adults, nens i/o entrades gratuïtes). No té cap efecte sobre el preu que pagues, és només una dada que necessitem per complir amb la normativa de la COVID-19. Una vegada posis el nombre de visitants es despleguen les activitats.

Descomptes

També tenim una varietat de descomptes. Trobaràs tota la informació aquí: ofertes i descomptes

Si us plau, tingues en compte que al Zoo del Pirineu cuidem i rescatem animals en necessitat. En el moment de comprar les entrades pensa en ells. No rebem cap classe d’ajuda de l’administració. Seran les teves entrades que ens permetran ajudar la propera vegada que rebem una trucada i sortim a rescatar un cabirol ferit o un cadell de guineu sense pares.

Mètode de pagament

Acceptem pagaments en efectiu, amb targeta de dèbit i crèdit (Visa i Mastercard) i també pagament pel mòbil. En casos concrets també podeu pagar amb transferència bancària.

Política de devolució i canvi de dia

Si us plau, consulta la nostra política de devolucions i de canvi de dia. Ens hem adaptat al temps insegur de la pandèmia i et donem total flexibilitat per demanar una devolució o un canvi de dia de la teva visita.

El Zoo del Pirineu té preus accessibles.
A més, l’estructura de les tarifes et permet
pagar només per les activitats que realment t’interessen.

La flexibilitat de la política de devolucions i de canvi de dia
et dona seguretat en el moment de comprar les entrades.