Activitats amb animals

Home » Activitats amb animals
Activitats amb animals

Ets gran? Ets jove? No importa la teva edat. Passaràs una estona fantàstica participant en les activitats amb animals. Són divertides i educatives a la vegada.

El Zoo del Pirineu és un parc zoològic atípic. Rescatem animals ferits i maltractats. Cuidem d’ells si no poden tornar a la natura i oferim als nostres visitant activitats on entren en contacte directe amb animals salvatges del nostre país.

Cada activitat té el seu preu, l’horari i l’aforament màxim. D’aquesta manera:

  • Assegurem que tinguis una atenció personalitzada.
  • Evitem la massificació i mantenim l’ambient familiar del parc.
  • Garantim el benestar dels animals que habiten al refugi.
  • Pagaràs només per les activitats que t’interessen. (No hi ha cap tarifa general d’entrada.)

Si us plau, tingues en compte:
La nostra prioritat és garantir la tranquil·litat dels animals. Degut a aquest fet no podràs caminar lliurement per les instal·lacions amb animals. Tria la Visita guiada per conèixer a tots els animals que viuen aquí.

Aus rapinyaires pels nens

Activitats i experiències

Converteix la teva visita al Zoo del Pirineu en una experiència inoblidable. Participa en activitats on entraràs en contacte directe amb els nostres animals.

Activitats estàndard amb animals

Es tracta d’activitats que estan obertes a tothom. Per exemple, a la visita guiada poden participar un màxim de 25 persones. En aquest cas, òbviament, el grup de participants està compost de vàries famílies.

Exhibició de vol

Exhibició de vol d’aus rapinyaires

Alguna vegada t’ha despentinat una òliba volant sobre el teu cap? Has acariciat una guineu?

L’activitat central del Zoo del Pirineu és l’exhibició d’aus rapinyaires en vol lliure. Gràcies a la ubicació privilegiada, els voltors i les àguiles salvatges tot sovint interrompen l’espectacle.

Refugi d'animals salvatges

Visita guiada

Aquesta és l’única activitat on podràs conèixer a tots els animals del nostre refugi. Un educador t’acompanyarà i t’explicarà totes les coses curioses dels nostres protegits.

Pots demanar informació sobre els animals, el tracte que reben al nostre zoo i qualsevol altra cosa que et tingui intrigat. Estarem encantats de satisfer la teva curiositat i de respondre totes les teves preguntes.

Activitat Toca toca

Toca toca

Apropa’t a la natura! Vols viure una experiència molt intensa amb animals? Presumir davant dels teus amics i de la teva família d’una foto on surts portant un ocell rapinyaire al guant? El «Toca toca» és una activitat oberta per a totes les edats.

Entraràs en contacte directe amb els animals. Els alimentaràs, els acariciaràs, i d’una manera divertida aprendràs sobre ells.

Curs de falconeria

Curs de falconeria

Un dia inoblidable pels amants de la natura. 6 hores on aprendràs a entendre i a tractar correctament als animals salvatges.

Et fascinen les aus rapinyaires? Vols aprendre més sobre elles? Vols alimentar-les, entrenar-les, acariciar-les, sentir la sensació quan aterren a la teva mà? El curs de falconeria proporciona el primer contacte amb aus rapinyaires.

Activitats exclusives amb animals

Si vols tenir una experiència al 100% personalitzada per a tu i els teus acompanyants tria les experiències següents. Estan limitades a un grup d’un màxim de 5 persones de la mateixa «bombolla de convivència». Naturalment també hi pot participar només una persona. Aquestes activitats també tenen el seu horari i el seu preu, però només hi ha 1 plaça disponible a la venda en línia.

Si reserves 1 entrada hi poden participar fins a 5 persones pel mateix preu.

Experiència animal

Experiència animal

Activitat exclusiva al 100% personalitzada. Tu mateix tries els animals amb els quals vols tenir un contacte més estret. Entraràs a les instal·lacions que normalment no es poden visitar.

Experiència mussols

Experiència mussols

Una experiència extraordinària per tota la família, per una parella o per un grup d’amics. Portaràs els mussols a la mà, els alimentaràs i els faràs volar tu mateix.

Fotografia animal en condicions controlades

Fotografia animal

Un regal inoblidable pels amants de la fotografia. Podràs fotografiar els animals que vulguis en posició estàtica o en moviment en espais naturals. També pots fer fotos dels teus estimats amb ells.

Has triat les activitats que t’interessen?

Compra les entrades avui mateix i assegura la teva participació.

I no t’oblidis: totes les activitats i experiències estan disponibles també com a val regal. Coneixes algú a qui li podria agradar participar-hi? Què penses? Oi que podria ser un regal original per la propera vegada que no sàpigues què regalar per un aniversari?

Activitats al Zoo del Pirineu

Al Zoo del Pirineu pots gaudir d’una
gran varietat d’activitats i experiències.
Entraràs en contacte directe amb els animals.

Ajudaràs a enriquir el seu dia a dia en captivitat.
Aprendràs coses interessants sobre la natura del nostre país.

A més, amb la teva entrada participaràs activament
en la protecció del animals salvatges.