Toca toca

Home » Activitats amb animals » Toca toca


Desperta els teus sentits i emocions. Tu mateix acariciaràs i alimentaràs animals salvatges durant el Toca toca.

  • Al Toca toca participen 9 animals.
  • Alimentaràs animals salvatges i domèstics.
  • Acariciaràs ocells, mamífers i tortugues.
  • Portaràs a la mà un falcó.
  • Aprendràs moltes coses interessants sobre els animals salvatges.

Els nostres especialistes, amb una gran experiència basada en molts anys de treball i convivència amb la fauna salvatge, t’acompanyaran i et guiaran. Et revelaran alguns dels secrets de la natura.

Perquè tinguis una experiència genial, al Toca toca hi ha un nombre limitat i reduït de participants. No et perdis l’oportunitat de poder gaudir d’aquesta trobada única amb els animals!

L’activitat Toca toca és recomanable per a totes les edats.

Vídeo: Funcionament del Toca toca abans d’aplicar les mesures de seguretat per la COVID-19.

Animals que coneixeràs durant el Toca toca

Animals del Toca toca
Ànec collverd
Fotografia animal elanio
Esparver d’espatlles negres
Conill
Gallina flor d’ametller
Fotografia falcó
Falcó pelegrí
Garsa
Garsa
Mussols en toca-toca
Òliba
Xot mussol
Xot
Tortuga mora

Els animals poden variar lleugerament.

Recomanacions

Vens per primera vegada?

Et recomanem participar també en la Visita guiada. El Zoo del Pirineu no es pot visitar per lliure. Només participant en aquesta activitat coneixeràs a tots els animals que habiten al refugi. Per si de cas també et deixem l’enllaç a totes les activitats del Zoo del Pirineu. D’aquesta manera no se t’escaparà cap.

Vols una experiència amb animals més intensa?

T’interessa conèixer de primera mà també altres animals i tenir una atenció al 100% personalitzada? En aquest cas, fes una ullada a l’Experiència animal. Estem segurs que t’encantarà!

Planificació del Toca toca

Calendari

El Toca toca es fa tots els dies de l’any. No obstant, la reserva prèvia és obligatòria. Compra la teva entrada en línia (es pot fer el mateix dia de la teva visita). I millor no t’adormis! Només hi ha 20 places disponibles per sessió.

Si tens problemes amb la compra en línia, si us plau contacta amb nosaltres.

Horari

L’activitat Toca toca té una durada d’entre 45 minuts i 1 hora. Es fa cada dia diverses vegades, però sempre hi participen les mateixes espècies d’animals. Aquí pots consultar l’horari actual de totes les activitats del nostre refugi.

En cas de mal temps el Toca toca es fa a l’interior. Tot i això, si vols cancel·lar la teva reserva a causa de la previsió de mal temps ho pots fer. Aquí trobaràs la informació completa: Devolucions i canvi de dia

Preu

  • Compra en línia: 7€ per persona
  • Compra a la taquilla del parc: 10€ per persona

Els nens i nenes de fins a tres anys tenen l’entrada gratuïta. Però és imprescindible que vagin acompanyats d’un dels pares. Aquest sí haurà de pagar l’entrada al Toca toca.

Edat per participar al Toca toca

És una activitat per adults?

El Toca toca és per a tothom qui vulgui entrar en contacte directe amb els animals. Les explicacions que fem de cada animal són per fer reflexionar a grans i petits. A més ens encanta que participis amb les teves opinions. Les explicacions s’adapten al públic que tenim: si hi ha molts nens les fem fàcils d’entendre i si hi participen adults aprofundim en les explicacions.

Evidentment, sempre responem a totes les preguntes que tinguis sobre els animals!

És una activitat adient per les famílies amb nens de menys de tres anys?

Sí. El Toca toca el recomanem per les famílies amb infants. Les altres activitats del zoo podrien ser una mica massa exigents pels menuts. I fins i tot alguns animals grans els podrien fer por. El Toca toca és ideal pel primer contacte dels petits amb fauna autòctona.

Els nens fins a tres anys no paguen l’entrada, però han d’anar acompanyats d’un dels pares, que sí necessita una entrada a l’activitat. Els pares us heu d’encarregar del respecte que ha de tenir el nen/la nena envers als nostres animals: que la manera de tocar-los sigui la correcta, la d’alimentar-los, etc.

Malgrat això, si penses que el teu fill/a no aguantarà tranquil/a 1 hora, no recomanem aquesta activitat. Els nostres animals necessiten calma per sentir-se bé. Espera uns mesos i veniu quan els peques siguin més grans.

Alternativament, si vols venir amb els petits però no saps si aguantaran, podeu visitar-nos els dies entre setmana, quan no tenim molta afluència de visitants. En aquest cas ens podrem adaptar a les necessitats de la teva família.

Com funciona el Toca toca si els meus fills / les meves filles tenen tres anys o més?

Toca toca en família

Els nens/es de més de tres anys paguen l’entrada al Toca toca. Els pares podeu decidir si voleu entrar també (pagant l’entrada) o no.

Sovint els pares participen perquè volen passar temps de qualitat amb els teus fills. A més és important demostrar als joves que a nosaltres, als adults, ens importa la protecció del animals.

A vegades els pares participen pel simple fet que el/la nen/a es sent més còmode estant acompanyat/da pels seus familiars.

Toca toca

Els pares que no volen participar a l’activitat s’han de quedar a fora del recinte del Toca toca. L’espai és reduït i volem garantir la comoditat dels participants i dels animals.

Però no et preocupis!
Estaràs just al davant. Podràs escoltar, fer fotografies i observar com el teu petit/a gaudeix d’explorar una part força desconeguda del nostre entorn: els animals salvatges.

Ofertes i descomptes en el Zoo del Pirineu, Catalunya

Aprèn d’una manera entretinguda sobre la fauna salvatge de Catalunya.
L’activitat Toca toca és ideal per a totes les edats.
Mai és massa d’hora o massa tard per aprendre sobre la fauna salvatge del nostre país.