Experiència mussols

Home » Activitats amb animals » Experiència mussols
Experiència mussols


La Experiència mussols és una activitat ideal per tots els amants dels animals.

 • 1 hora i mitja plena d’emocions i de mussols.
 • Cada sessió és privada, hi participaràs només tu i els teus acompanyants.
 • Portaràs els mussols a la mà i et podràs fer fotos amb ells.
 • Els alimentaràs i els faràs volar.

Rialles, emocions i records per tota la vida, treball en equip, amor pels animals… l’experiència mussols és una activitat excepcional. No la deixis escapar.

Brinda una oportunitat singular de conèixer espècies de mussols que habiten a Catalunya, aprendre sobre ells, els seus costums, i de passar-ho genial.

Contingut

 1. A qui va dirigida l’experiència mussols
 2. Animals que participen en l’experiència mussols
 3. Planificació
 4. Informació adicional

A qui va dirigida l’Experiència mussols?

 1. La gent que sent aficció i fascinació pel món de les aus rapinyaires, i en especial pels mussols.
 2. Famílies que volen compartir temps de qualitat entre pares i fills.
 3. Els animalistes i ecologistes: entendre com funciona la natura (en aquest cas el món de les aus rapinyaires nocturnes) és una part clau per entendre com protegir als animals i als ecosistemes. Per altra part, ens ajudaràs a exercitar als animals irrecuperables.

Edat mínima

Experiència animal amb mussols
Experiència amb mussols pels infants

Recomanem que els nens/es siguin majors de 6 anys. Cal tenir una certa força per portar els mussols a la mà i a més l’experiència dura 90 minuts. Els infants més joves habitualment es cansen ja després de mitja hora.

Pels nens més joves recomanem la Experiència animal. És més curta, més barata i hi podeu demanar entrar en contacte directe amb els mussols igualment. No obstant això, és només una recomanació. L’experiència mussols és al 100% personalitzada i ens adaptem a qualsevol edat dels participants.

Regals originals

L’experiència mussols esta disponible també com a val regal per un dia en concret o amb data oberta amb una validesa de fins a 12 mesos.

Experiència inclou Mussol banyut

Animals que participen en l’Experiència mussols

Els ocells amb els quals treballaràs són animals que, a causa d’un comportament alterat o una malaltia crònica (com per exemple artrosi), no poden tornar a la natura. També hi participen animals amb una edat elevada. Aquests exemplars a la vida salvatge no tindrien possibilitats de sobreviure.

L’entrenament diari i el contacte amb persones és una condició beneficiosa per la seva salut tant física com psíquica. Ajudaràs a mantenir la seva vida en captivitat entretinguda i rica.

Espècies que coneixeràs

Xot mussol
Xot
Fotografiar mussol pirinenc
Mussol pirinenc
Mussol comú
Mussol comú
Fotografiar òliba
Òliba
Mussol banyut
Duc

Planificació de l’experiència mussols

Desenvolupament de l’activitat

Experiència mussols amb duc
 • Benvinguda i presentació
 • Repartiment del material professional
 • Aprendràs a portar un mussol a la teva mà
 • Aprendràs a donar-li de menjar correctament
 • Els primers vols dels mussols d’un lloc estable a la teva mà
 • Aprendràs a volar l’ocell de la teva mà a la mà del company
 • Els participants faran volar una òliba lliurement
 • Trobada amb un duc
 • Fer volar un duc (opcional: tu tries si vols finalitzar la teva experiència amb una sensació brrrrutal)

Calendari

L’experiència mussols està disponible durant tot l’any i tots els dies de la setmana. Però si un dia es fa el Curs de falconeria les entrades a aquesta activitat estaran bloquejades. Et recomanem comprar les entrades en línia. Són més barates i al mateix temps asseguraràs que no vinguis en va. Sovint les entrades s’exhaureixen.

Horari de l’experiència mussols

L’horari de l’experiència mussols varia al llarg de l’any. Si us plau, consulta l’horari actual de les activitats del Zoo del Pirineu. Està planejat de manera que puguis assistir a totes les activitats que t’interessin.

Té una durada d’1 hora i mitja.

Preu de l’experiència mussols

L’experiència mussols té un preu per grup. Es paguen 65€ indiferentment de si participa 1 persona o si sou 5 a l’activitat. 5 és el número màxim de participants en una sessió.

Per aquesta experiència hi ha només 1 plaça disponible a la venda en línia, ja que es tracta d’una activitat amb preu per grup. Trobaràs tota la informació explicada a l’enllaç següent: Tarifes del Zoo del Pirineu

Aus rapinyaires nocturnes

Informació addicional sobre l’Experiència mussols

Normes de seguretat

Els mussols no són mascotes i has de saber com tractar-los correctament. A l’experiència mussols t’acompanyarà la Stania, la directora del parc. Abans d’entrar en contacte amb cada animal la Stania t’explicarà com treballar amb ell i supervisarà la teva experiència. Estaràs equipat amb eines professionals de falconers.

Si algun animal et fa respecte i decideixes no interactuar amb ell no hi ha cap problema. Si us plau, llegeix les normes generals del Zoo del Pirineu abans de venir a visitar-nos.

Avís

Tingueu present que les aus rapinyaires mengen carn crua i per tant l’hauràs de tocar durant l’experiència mussols. Si la carn crua et fa fàstic recomanem no participar en aquesta experiència.

Cancel·lació i canvi de dia

L’experiència mussols no es pot fer a l’interior en cas de mal temps. Si tens les entrades comprades i la previsió del temps no pinta bé pots demanar la devolució dels diners o demanar un canvi de dia. Aquí trobaràs tota la informació: Devolucions i canvi de dia

L’experiència mussols és una activitat autèntica al 100% personalitzada. Entraràs en contacte directe amb aus rapinyaires nocturnes de Catalunya. Les alimentaràs i les faràs volar. D’aquesta manera ens ajudaràs a enriquir el seu dia a dia en captivitat. A més, aprendràs moltes coses curioses sobre elles. Cada sessió es fa en un petit grup privat.

Compra les entrades avui mateix i assegura’t que t’emportes una vivència inoblidable de per vida.