Carnet Jove

Home » Ofertes » Carnet Jove
Carnet Jove

Tens el Carnet Jove? Benvingut, benvinguda! I felicitats per arribar a la nostra pàgina. Ets una persona jove especial que cerca activitats a la natura abans que als parcs d’atraccions o de turisme de platja.

Des de la Fundació Zoo del Pirineu volem agrair la teva actitud i t’oferim descomptes al preu de l’entrada. No volem que la part econòmica sigui la raó per la qual no ens puguis visitar.

Amb el Carnet Jove tens un 20% de descompte a les activitats següents:

El Zoo del Pirineu és un zoo atípic. Rescatem animals salvatges del nostre país i cuidem dels animals que no poden tornar a la natura.

Descompte del 20% amb el Carnet Jove

Utilitza el codi «CarJov» quan compris les entrades en línia. (El parc no es pot visitar sense reserva prèvia.) El descompte s’aplica a la Visita guiada i a l’Exhibició de vol d’aus rapinyaires. Són les activitats més sol·licitades per persones joves.

2×1 al Zoo del Pirineu

Utilitza el codi «CarJov_2x1».

Mira bé a l’aplicació del Carnet Jove. És possible que disposis d’una oferta especial d’un 2×1. Amb aquesta oferta pots convidar a una persona per acompanyar-te a l’Exhibició de vol i a la Vista guiada gratuïtament. El teu acompanyant no necessita tenir Carnet Jove per poder gaudir d’aquesta oferta.

Altres activitats

Al Zoo del Pirineu pots gaudir d’una gran varietat d’activitats on entres en contacte directe amb animals salvatges. Tot i que no podem aplicar descomptes a totes les activitats cal destacar que les nostres tarifes són molt econòmiques.

Activitats en grup tancat

Les experiències limitades a un grup tancat et podrien espantar al principi amb el seu preu. Però calcula bé! Veuràs que si aprofites el numero màxim de participants el preu final per persona és molt econòmic. I a més són unes vivències extraordinàries de les quals no pots gaudir a cap altre lloc.

Com comprar les entrades amb l’oferta del Carnet Jove?

Si tens dubtes sobre com comprar les entrades, si us plau consulta la nostra guia específica pel Carnet Jove on t’expliquem pas per pas com comprar les entrades.

Descomptes amb carnet Jove

Amb el Carnet Jove pots gaudir d’un descompte del 20%
a les activitats més adequades per a persones joves.
A més al Pack Jove t’espera una oferta especial d’un 2×1.

Les activitats amb animals al Zoo del Pirineu són divertides, però al mateix temps educatives.
T’apuntes a passar-ho bé i a aprendre sobre la protecció del medi natural?