Ofertes

Home » Ofertes
Ofertes i descomptes del Zoo del Pirineu, Catalunya, Espanya

Ens vols visitar però les tarifes de les entrades són massa elevades per la teva situació econòmica actual? Aprofita els descomptes i les ofertes puntuals per venir a visitar el Zoo del Pirineu a Catalunya.

No volem que els diners siguin la raó per no poder venir a conèixer el nostre parc. Tria el descompte que millor et surti a compte.

Si us plau, recorda que no pots aplicar 2 descomptes diferents a la vegada. Les entrades dels nostres visitants formen una part essencial dels ingressos que tenim per poder seguir ajudant als animals.

Descomptes al preu de l’entrada

Oferta puntual: Actualment no en tenim cap.

Ofertes disponibles durant tot l’any

Descompte per família nombrosa

Família nombrosa
15% de descompte
Codi: FamNom

Ofertes per famílies monoparentals

Família monoparental
15% de descompte
Codi: Fam1

Activitats a les quals pots aplicar el descompte

A les altres activitats i experiències del Zoo del Pirineu no s’apliquen descomptes.

Com aplicar el descompte quan compres les entrades en línia?

Si necessites ajuda amb la compra d’entrades en línia t’hem preparat una explicació detallada amb captures de pantalla. No és complicat, no pateixis. En addició, a cada pàgina d’un descompte específic trobaràs una guia individual amb l’explicació pas a pas de com aplicar el descompte.

Condicions per aplicar descomptes i ofertes

Document acreditatiu

El dia de la teva visita al Zoo del Pirineu hauràs d’ensenyar a la taquilla el document que acredita el teu dret per acollir-te al descompte. Si no el portes o si el document no justifica el descompte per tots els visitants del teu grup hauràs de pagar la diferència a la taquilla.

Els descomptes i les ofertes no són acumulables

En altres paraules: no pots combinar 2 tipus de descompte. Per exemple: si apliques el descompte de Família nombrosa no pots utilitzar al mateix temps el descompte de Carnet jove.

Ofertes i descomptes en el Zoo del Pirineu, Catalunya

El Zoo del Pirineu t’ofereix una gran varietat de descomptes.
A més pots gaudir de les ofertes puntuals.